Voor onder andere de volgende activiteiten kunt u terecht bij Willem van Nieuwenhuizen Aannemersbedrijf:
 
- Advies geven aan u, als klant, wanneer u voornemens bent een huis te gaan bouwen of een bestaand huis wilt verbouwen, de begeleiding hiervan en vervolgens de aanneming van het werk, geheel of in delen.

- Zelf zal ik samen met u precies uitzoeken wat uw wens is, vaak merk ik dat mensen niet precies weten wat ze eigenlijk gekocht hebben. Door met open begrotingen te werken en duidelijke afspraken te maken kan ik hier een stuk helderheid in creëren.

- Tijdens de werkzaamheden zal ik het timmerwerk zoveel als mogelijk in eigen hand houden, het bijkomende voordeel hiervan is dat ik dan ook aanwezig ben op de werkvloer zodat ik goed kan fungeren als contactpersoon tussen Klant en onderaannemers. Ook kan ik zo de kwaliteit die is afgesproken bewaken. 

- Alle voorkomende timmerwerkzaamheden, zoals:
stelwerk, kozijnen plaatsen of vervangen, kaptimmerwerk, dakkapellen maken en plaatsen, boeiborden, aftimmerwerk, renovatiewerkzaamheden, tuintimmerwerk zoals het maken en plaatsen van tuinpoorten, tuinmeubilair en tuinhuizen, houten overkappingen en carports.
 
De opgesomde werkzaamheden hierboven zijn zeer gevarieerd en stuk voor stuk maatwerk. Een product of dienst op maat voor u.